måndag 19 juli 2010

När Pennan slinter om Mellin/Helin affären

Under den sista veckan har det skrivits mycket om den s.k Litttorinaffären. Vilket nu har visat sig bli en Helin/Mellin affär. Kanske till och med en Helle Klein affär. För straxt efter det att man släppt sitt s.k Scoop från aftonbladet. Då kommer Helle Klein med en sista ledarartikel om Littorin.

 

http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/helleklein/

Och om det förment sjaskiga i hans karaktär och nu efter några dagar så har det vänt. Det är som Peter Wolodravski skriver i D.N aftonbladet som står med byxorna nere. Då man inte haft mer på fötterna än en anonym person som tyckt sig känna igen Littorin som den s.k Peter vilken köpt sex av henne. Och att man menar att det telefonnummer som han uppgivet skulle vara hans. Men också att man inte haft resurser att tekniskt kolla detta.

 

Ja, det må jag säga behöver man så mycket resurser för att hitta en fyra eller fem år gammal telefonkatalog, ännu bör väl sådana finnas här och var.

Kanske i någon sommarstuga om inte annat.

Nåväl, Helle Klein skrev förmodligen sin ledare som en ryggmärgsreflex men jag undrar vad hon känner nu för det kanske helt enkelt är så att Littorin talade sanning, då han säger att han inte orkar mer. Och att han helt enkelt prioriterar sitt privatliv. Visst finns det en sjaskighet över det hela men det är inte Littorin som stått för den utan Aftonbladet med Helin, Mellin samt Klein och Anette Kullenberg i mindre skön förening

Inga kommentarer: