lördag 1 december 2018

Det är snart 1:a Advent!

I morgon eftermiddag skall jag gå på adventsgudstjänst i Nattavaara och lyssna på predikan av Tomas Åberg. Det brukar vara roligt att träffa andra människor både före och under och efter gudstjänsten. Det är ju också en del själva gudstjänsten att få vara en del av en helhet och att man kan fira gudstjänst tillsammans med andra kristna människor.

När jag växte upp så var det naturligt att vara kristen även om man inte gick i kyrkan, vi bodde så långt ifrån kyrkobyggnaden  så det var inte naturligt att gå i kyrkan. Utan då fick vi sova ut på veckans enda lediga dag Söndag som då verkligen var en vilodag.

Om någon undrar så ögonen bättre, ögonlocken är nu där dom skall vara och de hänger inte längre ned och döljer halva pupillerna. Jag fyllde ju 70 i måndags 26 November så det är väl inte så konstigt att ålderskrämporna kommer allt eftersom, det är något man får stå ut med.

Nåja, det är ju första advent i morgon skall nu gå och se om jag har eller var jag har någon adventsljusstake att sätta i fönstret, adventsstjärnan måste jag dock skaffa en ny tror jag.

Få se om jag skriver något mer i dag,hej då!




Inga kommentarer: