måndag 5 oktober 2020

Vad skall vi tala om den här veckan? Kanske om Judas brev?

 Det verkar som om massmedia i vårt land har hakat upp sig på en enda person i hela världen. Nej det är inte Jesus, inte heller Muhammed och Muhammedanerna. Inte ens Putin. Nej det är Donald. Inte den där ankan ni vet som kallas Kalle på svenska. Nej det är USA:s President Donald Trump som de svenske massmedierna ser på med en blandning av avsky och fascination mest det förra. 

Och nu när Presidenten drabbades av Cove 19 står skadeglädjen i våra massmedia högt i tak och då speciellt i de av staten betalda media där journalisterna mer eller mindre gläds åt att Presidenten fått viruset i sin kropp. För att inte tala om kommentarerna under artiklarna.

Ja man undrar var får folk allt ifrån tills man kommer ihåg att vi lever i en fallen skapelse och elakheter och illasinnade kommentarer är vad vi alla har att vänta oss av varandra. Trump har ju själv inte varit dåligt på detta men det är ingen orsak att fortsätta på den linjen. 

Man kan ju läsa i Judas brev i Bibeln  vers 9-10 om detta.  Jag citerar inte utan den som så önskar bör kunna slå upp dessa verser och läsa i sin egen Bibel om man har någon, annars är det ett utmärkt tillfälle att skaffa en egen sådan.

Inga kommentarer: