fredag 20 maj 2011

En Tidning lägger ned sin Bloggtjänst

Det verkar som om Aftonbladet nu gör likadant som Spray gjorde för några år sen. Då lade Spray ned sin bloggtjänst och flyttade den till Passagen. Och nu gör aftonbladet likadant. Man lägger ned sin bloggtjänst och flyttar dom till Wordpress.

Kanske är det bra eller också är det mindre bra. Jag vet inte.En sak måste jag dock nämna flytten till Passagen var bra för det hände många gånger under Sparytiden att man inte kom åt sin Blogg. Den försvann ibland ut i tomma intet det har inte varit fallet då det Aftonbladet har jag förstått.

Möjligtvis är det som det sägs i en kommentar hos Kyrksyster att det är en ny lag om att mam måste spara Cokkies som gör att man lägger ned sin bloggtjänst.
Kanske är det så? ?ller också är det så att det är någon nyckelperson som jobbat med detta på Aftonbaldet som nu slutar eller går i pension och då passar man på att göra sig av med sina bloggare eftersom dom numera kanske ses som en belastning för gammelmedia.

Och det finns ju mycket inom bloggvärlden som inte är bra men det finns också mycket bra i den. Många gånger hittar man pärlor där...Och så finns det också mycket trevliga skribenter här och var...Som exempelvis den redan nämnda Kyrksyster som jag hoppas hittar en ny portal att skriva på nu när Aftonbaldet lägger ned sin bloggtjänst.

1 kommentar:

kyrksyster sa...

Om det vore så väl att det var AB som flyttade oss. Vi får flytta själva annars raderas vi bara.